';
side-area-logo

Na specjalne okazje

Menu okolicznościowe

MENU NA CHRZCINY/IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

CENA 145 ZŁ OSOBA DOROSŁA/ 75 ZŁ DZIECI OD 3 DO 10 LAT

Dania ciepłe

1. ZUPY (ROSÓŁ I DRUGA DO WYBORU)

  • ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM/KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z GRZANKAMI LUB KREMEM Z ZIELONYCH WARZYW Z GRZANKAMI

2. DANIA GŁÓWNE (JEDNO DO WYBORU):

– FILET SOUTE Z KURCZAKA W SOSIE KOPERKOWYM PODANY Z ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK
– KOTLET DE VOLAILLE Z MASEŁKIEM LUB FASZEROWANY PIECZARKĄ I SEREM Z ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK
– DUET WIEPRZOWO-DROBIOWY Z ŻURAWINĄ I BOCZKIEM W SOSIE KOPERKOWYM PODANY Z ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK DLA DZIECI PROPONUJEMY NUGGETSY Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ Z MARCHEWKI

3. BARSZCZYK CZERWONY Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM DROŻDŻOWYM

Przystawki zimne

1. PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (KARCZEK, SCHAB, BALERON BIAŁORUSKI, PASZTET)
2. TYMBALIKI DROBIOWE LUB JAJKA FASZEROWANE
3. ROLADA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO ZE SZPINAKIEM LUB ROLADKI Z TORTILLI (SEREK, SALAMI, PAPRYKA, RUKOLA) LUB ROŻKI OBFITOŚCI ZE SZPARAGAMI, SERKIEM I SZYNKĄ LUB DESKA SERÓW
4. ŚLEDZIE TRADYCYJNE W OLEJU Z CEBULKĄ  LUB PO KASZUBSKU LUB W ŚMIETANIE
5. DORSZ W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM LUB PSTRĄG FASZEROWNY POD GALARETĄ LUB ŁOSOŚ PIECZONY W CIEŚCIE FRANCUSKIM NA MUSIE Z ZIELONEGO GROSZKU
6. DO WYBORU DWIE SAŁATKI : GRECKAZ  KURCZAKIEM (KURCZAK, SAŁATA LODOWA, OGÓREK, CEBULA, PAPRYKA , MIÓD, ORZECHY, ANANAS, SOS SAŁATKOWY), WEGETARIAŃSKA (MAKARON, BROKUŁ, JAJKO, SUSZONY POMIDOR, PRAŻONA DYNIA, SOS JOGURTOWY), JARZYNOWA,  CHŁOPSKA W PIECZONYM ZIEMNIAKU (ZIEMNIAK, OGÓREK KISZONY, SZCZYPIOREK, BOCZEK, MAJONEZ), SELEROWA Z ANANSEN, SZYNKĄ I RYŻEM, HAWAJSKA (KURCZAK, ANANAS, SELER, RODZYNKI), CAPRESSE (POMIDOR, MOZZARELLA, BAZYLIA)

  • SOKI: POMARAŃCZOWY, JABŁKOWY 0,5l/os./ WODA Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ BEZ LIMITU
  • KAWIARENKA: KAWA, HERBATA BEZ LIMITU
  • WE WŁASNYM ZAKRESIE: OWOCE, CIASTO I ALKOHOL

ZA DODATKOWĄ DOPŁATĄ PRPONUJEMY DESER PO OBIEDZIE W CENIE 10 ZŁ/os. : SZARLOTKA LUB SERNIK NA CIEPŁO PODANE Z GAŁKĄ LODÓW LUB PUCHAR LODÓW. PROPONUJEMY RÓWNIEŻ ZA DOPŁATĄ SŁODKI STÓŁ (RÓŻNE RODZAJE CIAST) W CENIE 20 ZŁ/os.

MENU NA CHRZCINY/IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE

CENA 165 ZŁ OSOBA DOROSŁA / 85 ZŁ DZIECKO OD 3 DO 10 LAT

Dania ciepłe

1. ZUPY (ROSÓŁ I DRUGA DO WYBORU)

  • ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM / KREM GRZYBOWY Z GRZANKAMI LUB KREM Z DYNI Z PRAŻONYMI PESTKAMI DYNI

2. DANIA GŁÓWNE ( JEDNO DO WYBORU)

– SAKIEWKA Z PIERSI KURCZAKA ZE SZPINAKIEM, SUSZONYM POMIDOREM I FETĄ W SOSIE BIAŁYM W ZESTAWIE Z ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SURÓWEK

– POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE KOPERKOWYM LUB GRZYBOWYM Z ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK

DLA DZIECI PROPONUJEMY NUGGETSY Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ Z MARCHEWKI

3. JEDNO DANIE DO WYBORU:

– SZYNKA PIECZONA W SOSIE SEROWYM Z KOPYTKAMI Z DYNI I SOCZYSTĄ SURÓWKĄ
– DORSZ W SOSIE SZPINAKOWO-ŚMIETANOWYM Z RYŻEM I BUKIETEM WARZYW
– PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (PODUDZIA, ŻEBERKA, SKRZYDEŁKA, SZASZŁYKI) W ZESTAWIE Z ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI I WARZYWAMI Z PARY
– MIX PIEROGÓW (UKRAIŃSKIE, Z MIĘSEM, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, ZE SZPINAKIEM)
– BIGOS (W OKRESIE LETNIM Z MŁODEJ KAPUSTY)

4. BARSZCZYK CZERWONY Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM  DROŻDŻOWYM

Przystawki zimne

1. PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (KARCZEK, SCHAB, BALERON BIAŁORUSKI, PASZTET)
2. SCHAB ZE ŚLIWKĄ POD GALARETĄ LUB SCHAB Z MUSEM CHRZANOWO-SEROWYM LUB DESKA SERÓW
3. TYMBALIKI DROBIOWE LUB JAJKA FASZEROWANE
4. ROLADA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO ZE SZPINAKIEM LUB ROLADKI Z TORTILLI (SEREK, SALAMI, PAPRYKA, RUKOLA) LUB ROŻKI OBFITOŚCI ZE SZPARAGAMI, SERKIEM I SZYNKĄ LUB DESKA SERÓW
5. ŚLEDZIE TRADYCYJNE W OLEJU Z CEBULKĄ LUB PO KASZUBSKU LUB W ŚMIETANIE
6. DORSZ W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM LUB PSTRĄG FASZEROWNY POD GALARETĄ LUB ŁOSOŚ PIECZONY W CIEŚCIE FRANCUSKIM NA MUSIE Z ZIELONEGO GROSZKU
7. DO WYBORU DWIE SAŁATKI : GRECKAZ  KURCZAKIEM (KURCZAK, SAŁATA LODOWA, OGÓREK, CEBULA, PAPRYKA , MIÓD, ORZECHY, ANANAS, SOS SAŁATKOWY), WEGETARIAŃSKA (MAKARON, BROKUŁ, JAJKO, SUSZONY POMIDOR, PRAŻONA DYNIA, SOS JOGURTOWY), JARZYNOWA,  CHŁOPSKA W PIECZONYM ZIEMNIAKU (ZIEMNIAK, OGÓREK KISZONY, SZCZYPIOREK, BOCZEK, MAJONEZ), SELEROWA Z ANANASEM, SZYNKĄ I RYŻEM, HAWAJSKA (KURCZAK, ANANAS, SELER, RODZYNKI), CAPRESSE (POMIDOR, MOZZARELLA, BAZYLIA)

  • SOKI: POMARAŃCZOWY, JABŁKOWY./ WODA Z MIETĄ I CYTRYNĄ BEZ LIMITU
  • KAWIARENKA: KAWA, HERBATA BEZ LIMITU
  • WE WŁASNYM ZAKRESIE: OWOCE, CIASTO I ALKOHOL

ZA DODATKOWĄ DOPŁATĄ PRPONUJEMY DESER PO OBIEDZIE W CENIE 10 ZŁ/os. : SZARLOTKA LUB SERNIK NA CIEPŁO PODANE Z GAŁKĄ LODÓW LUB PUCHAR LODÓW. 

PROPONUJEMY RÓWNIEŻ ZA DOPŁATĄ  SŁODKI STÓŁ (RÓŻNE RODZAJE CIAST) W CENIE 20 ZŁ/os. 

Image module