1. ZUPY (JEDNA DO WYBORU)
- ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM / KREM GRZYBOWY Z GRZANKAMI LUB KREM Z DYNI Z PRAŻONYMI PESTKAMI DYNI
2. DANIA GŁÓWNE ( JEDNO DO WYBORU)
– SAKIWEKA Z KURCZAKA FASZEROWANA MOZZARELLĄ I SUSZONYM POMIDOREM W SOSIE BIAŁYM W ZESTAWIE Z ZIEMNIAKAMI I BUKIETEM SURÓWEK
– POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SOSIE KOPERKOWYM LUB GRZYBOWYM Z ZIEMNIAKAMI I ZESTAWEM SURÓWEK
DLA DZIECI PROPONUJEMY NUGGETSY Z FRYTKAMI I SURÓWKĄ Z MARCHEWKI
3. JEDNO DANIE DO WYBORU:
– SZYNKA PIECZONA W SOSIE SEROWYM Z KOPYTKAMI Z DYNI I SOCZYSTĄ SURÓWKĄ
– DORSZ W SOSIE SZPINAKOWO-ŚMIETANOWYM Z RYŻEM I BUKIETEM WARZYW
– PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (PODUDZIA, ŻEBERKA, SKRZYDEŁKA, SZASZŁYKI) W ZESTAWIE Z ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI I WARZYWAMI Z PARY
– MIX PIEROGÓW (UKRAIŃSKIE, Z MIĘSEM, Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI)
4. BARSZCZYK CZERWONY Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM DROŻDŻOWYM
1. PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH (KARCZEK, SCHAB, BALERON BIAŁORUSKI, PASZTET)
2. TYMBALIKI DROBIOWE LUB JAJKA FASZEROWANE
3. ROLADA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO ZE SZPINAKIEM LUB ROLADKI Z TORTILLI (SEREK, SALAMI, PAPRYKA, RUKOLA) LUB ROŻKI OBFITOŚCI ZE SZPARAGAMI, SERKIEM I SZYNKĄ LUB DESKA SERÓW
4. ŚLEDZIE TRADYCYJNE W OLEJU Z CEBULKĄ LUB PO KASZUBSKU LUB W ŚMIETANIE
5. DORSZ W SOSIE SŁODKO-KWAŚNYM LUB PSTRĄG FASZEROWNY POD GALARETĄ LUB ŁOSOŚ PIECZONY W CIEŚCIE FRANCUSKIM NA MUSIE Z ZIELONEGO GROSZKU
6/7. DO WYBORU DWIE SAŁATKI : GRECKA, Z KURCZAKIEM (KURCZAK, SAŁATA LODOWA, OGÓREK, CEBULA, PAPRYKA , MIÓD, ORZECHY, ANANAS, SOS SAŁATKOWY), WEGETARIAŃSKA (MAKARON, BROKUŁ, JAJKO, SUSZONY POMIDOR, PRAŻONA DYNIA, SOS JOGURTOWY), JARZYNOWA, CHŁOPSKA W PIECZONYM ZIEMNIAKU (ZIEMNIAK, OGÓREK KISZONY, SZCZYPIOREK, BOCZEK, MAJONEZ), SELEROWA Z ANANASEM, SZYNKĄ I RYŻEM, HAWAJSKA (KURCZAK, ANANAS, SELER, KUKURYDZA), CAPRESSE (POMIDOR, MOZZARELLA, BAZYLIA)
- SOKI: POMARAŃCZOWY, JABŁKOWY./ WODA Z MIETĄ I CYTRYNĄ BEZ LIMITU
- KAWIARENKA: KAWA, HERBATA BEZ LIMITU
- WE WŁASNYM ZAKRESIE: OWOCE, CIASTO I ALKOHOL
ZA DODATKOWĄ DOPŁATĄ PRPONUJEMY DESER PO OBIEDZIE W CENIE 15 ZŁ/os. : SZARLOTKA LUB SERNIK NA CIEPŁO PODANE Z GAŁKĄ LODÓW LUB PUCHAR LODÓW.
PROPONUJEMY RÓWNIEŻ ZA DOPŁATĄ SŁODKI STÓŁ (RÓŻNE RODZAJE CIAST) W CENIE 25 ZŁ/os.